Προβληματισμένος για το γεγονός ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, μετά από πέντε ολόκληρους μήνες, θα είναι αυτό της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ. Η φυσική κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι παίκτες του είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, όπως και το αν θα αντέξουν σε συνθήκες αγώνα για 90 λεπτά. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος ξέρει τη σημασία που έχει η αναμέτρηση κόντρα στους Μασσαλούς, αφού αν δεν κερδίσει την πρώτη αγωνιστική, θα πρέπει από την πρεμιέρα κιόλας να αποχαιρετήσει επί της ουσίας τα όποια όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί, αφού ο Ισπανός προπονητής «έχασε» πρόσφατα και τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος ήταν βασικός στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί, ενώ δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Οι σκέψεις του Βαλβέρδε για τις εναλλακτικές που έχει είναι αρκετές με τη βασικότερη να είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Μιραλάς αριστερά ή αν θα πάει ο Βέλγος φορ μπροστά και παίξει στη θέση του ένας εκ των Φετφατζίδη, Αμπντούν. Μία λύση είναι να παίξει εκεί ο Γέστε, αλλά η χρησιμότητά του στο χώρο του κέντρου είναι μεγαλύτερη, ενώ ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί και η έλλειψη ταχύτητας από τον 32χρονο μέσο. Τα πλάνα του Ισπανού προπονητή πάντως αναμένεται να φανούν εντός των προσεχών ημερών, αλλά και στο φιλικό με τον ΟΦΗ.

*Σήμερα βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το φιλικό της Παρασκευής (20:00) με τον ΟΦΗ και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια έξω από τη θύρα 17.

**Εκδίκαση στο CAS είχε την Τρίτη ο Ολυμπιακός για την υπόθεση με τον Μαρέσκα, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για τη διαφορά με τον Γκαλέτι.

Πηγή: sport-fm.gr