Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ζουλιάνο Σπαντάτσιο στον ΠΑΟΚ! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανήκει και επίσημα πλέον στο ρόστερ του «Δικεφάλου» και το μεσημέρι (16:30) θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα στη Νέα Μεσημβρία. Διετές το συμβόλαιο που υπέγραψε.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Ζουλιάνο Σπαντάτσιο για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα παρουσιαστεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας».

Τα έγγραφα που επιβεβαίωναν ότι είναι ελεύθερος έφτασαν στην ΕΠΟ από την βραζιλιάνικη ομοσπονδία, διαβιβάστηκαν στους Θεσσαλονικείς κι έτσι έκλεισε η μεταγραφή. Ο Σπαντάτσιο προέρχεται από μια «γεμάτη» τριετία με την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Από τους Ρουμάνους αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο λόγω οικονομικών διαφορών και όπως είναι φυσικό χρειάζεται χρόνο για να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο κατάστασης. Έτσι, λοιπόν, από το απόγευμα κιόλας ξεκινά αγώνα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως θα υπολογίζεται μονάχα για τις εγχώριες διοργανώσεις, αφού η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League έχει δηλωθεί ήδη στην UEFA.

Πηγή: sportfm.gr