Την περίπτωση του Λεονάρντο Ντε Τζίζους Τζεράλντο εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, αφού θέλουν να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και μπορεί να αποκτηθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν λήγει η μεταγραφική περίοδος για τη συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

Ο 26χρονος παίκτης προτάθηκε στους «ασπρόμαυρους» με μία συμφωνία πολύ συμφέρουσα οικονομικά για την ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, η πλευρά του Λεονάρντο πρότεινε να περάσει ένα δοκιμαστικό στάδιο μέχρι και τον Ιανουάριο, κοστίζοντας ελάχιστα χρήματα μέχρι εκείνη την περίοδο και εφόσον ικανοποιήσει τον Λάζλο Μπόλονι να γίνουν συζητήσεις για ένα κανονικό συμβόλαιο.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Βραζιλιάνου, αφού θεωρούν ότι μπορεί να δώσει ανάσες στον Λίνο και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό αν οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν τον Λεονάρντο με τους παραπάνω όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος έπαιξε σε 56 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) και πέτυχε 2 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσα χρόνια ήταν στους «ερυθρόλευκους».

Πηγή: sport-fm.gr