Με την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να σκιάζει όλα τα υπόλοιπα δρώμενα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με την τελευταία προπόνηση των «πράσινων» να γίνεται σε… παγωμένη ατμόσφαιρα ύστερα από τις εξελίξεις στα διοικητικά, το μυαλό των περισσότερων έτρεχε στην επόμενη μέρα. Ο Μπουμσόνγκ, μιλώντας σε συμπαίκτες του, έλεγε: «Και τι θα γίνει; Δεν θα πάρουμε τα χρήματά μας; Δεν θα πληρωθούμε;» Ο Φερέιρα δεν θέλησε να αναφερθεί στα γεγονότα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά δεν μπορούσε να μην σκέφτεται ότι τα πλήγματα που δέχεται είναι απανωτά. Μετά τον τραυματισμό του Χριστοδουλόπουλου, ήρθε αυτός του Νίνη και τώρα η αποχώρηση Βαρδινογιάννη, γεγονότα που αν μη τι άλλο δεν μπορούν να μην επηρεάσουν τους παίκτης του συλλόγου.

Πάντως, ο ίδιος προσπαθεί να διατηρήσει το κλίμα σε όσο καλύτερο επίπεδο μπορεί και για το λόγο αυτόν, με δική του πρωτοβουλία, είχε τετ α τετ με τον Σιμάο, στον οποίο είπε: «Δεν έχω κάτι μαζί σου. Όμως, πρέπει να σέβεσαι εμένα και τους συμπαίκτες σου». Από την πλευρά του ο Μοζαμβικανός χαφ απάντησε: «Ο.Κ., κόουτς. Παραφέρθηκα» και το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Φερέιρα περιμένει να δει πως θα τα πάει μέχρι το Σάββατο ο Νίκος Σπυρόπουλος, για να ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Έλληνας μπακ εξακολουθεί να κάνει θεραπεία και θεωρείται απίθανο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να μπορέσει να προλάβει. Εκτός είναι επίσης για το συγκεκριμένο ματς ο τραυματίας Μπιέρσμιρ, όπως και οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος. Τις προσεχείς ημέρες θα δείξει ο Πορτογάλος τεχνικός το πλάνο που προτίθεται να παρατάξει, αν και πλέον οι επιλογές του, είναι συγκεκριμένες.

Πηγή: sport-fm.gr