Ένας από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν είναι ο Εμρέ Τσαν. Ο πολιτογραφημένος Γερμανός (είναι τούρκικης καταγωγής) χαφ μίλησε στην ιστοσελίδα των «Reds» για τον τελικό του Europa League την ερχόμενη Τετάρτη (18/5, 21:45).

Χαρακτήρισε το ματς ως το πιο σημαντικό της καριέρας του, ενώ υποστήριξε, επίσης, πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Σεβίλλη έχει τον δικό της τρόπο στη διοργάνωση.

Αναλυτικά

«Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά για ένα παιχνίδι σαν αυτό. Δεν έχω κερδίσει κάποιον τελικό με τη Λίβερπουλ και θέλω αυτόν να τον κερδίσω. Θα είναι το πρώτο μου τρόπαιο με τη Λίβερπουλ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως και η ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα και ελπίζω πως αυτό θα κάνουμε.

Πιθανότατα είναι το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου κόντρα στη Σεβίλλη, επειδή έχω παίξει μόνο έναν τελικό με τη Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Άρα είναι μεγαλύτερο ματς! Η Σεβίλλη γνωρίζει πώς να αγωνίζεται στο Europa League. Έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία τρόπαια, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά αν δείξουμε στον τελικό τις δυνατότητές μας, μπορούμε να το πάρουμε», είπε αρχικά.

Για τον χαμένο τελικό κόντρα στη Σίτι: «Ήταν πολύ, πολύ απογοητευτικό όταν χάσαμε τον τελικό. Αλλά νομίζω πως αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για το ματς της Τετάρτης. Δεν νιώθεις καλά όταν χάνεις σε έναν τελικό και γι’ αυτό ακριβώς θέλουμε να τον κερδίσουμε».

«Παίζουμε πολύ καλά τους τελευταίους μήνες. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και την επόμενη σεζόν, ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τους τίτλους. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, θέλουμε να παίξουμε την επόμενη σεζόν στο Champions League, αλλά το πρώτο μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τον τελικό», ολοκλήρωσε ο χαφ της Λίβερπουλ.

Πηγή: sport-fm.gr