Ο ΟΦΗ, στην επιστροφή του στα σαλόνια, υποδέχεται τον Ατρόμητο, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της πρεμιέρας της ταλαιπωρημένης Σούπερ Λίγκας.

Στο ημίχρονο βρίσκεται το παιχνίδι, με τους Περιστεριώτες να προηγούνται από το 8′ από το αυτογκόλ του Μπουλούτ.

Αν ισχύει ότι η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε φέτος, παραδόξως, αναμένεται να δούμε… ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» είχε πολύ καλό ρυθμό, γκολ και πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Μακάρι όλα τα ημίχρονα, φέτος, να είναι έτσι!

45+3’ Λήξη πρώτου μέρους.

45’+2’ Κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο.

45’+2’ Πολύ καλό και δυνατό σουτ του Βερόν από το ύψος της περιοχής, ο Ιτάνζ έδιωξε με υπερένταση την μπάλα με τις γροθιές.

44΄Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Πίτσος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, όμως ο Καπάνταης με προβολή δεν πρόλαβε την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

40′ Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη.

39′ Κίτρινη κάρτα στον Βερόν.

34’ «Κοκορομαχία» μεταξύ Παπουλή και Σκόνδρα, ο παίκτης του ΟΦΗ έπεσε στο έδαφος -σαν να τον χτύπησε το ρεύμα- με τον διαιτητή όμως να μην βγάζει κάρτα σε κανέναν από τους δύο.

33’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Παπουλής έβγαλε μία μπαλιά στον Ζορμπά στην πλάτη της άμυνας των Περιστεριωτών, όμως ο τελευταίος, προσπαθώντας να κάνει το σουτ «με τη μία», δεν βρήκε καθόλου την μπάλα, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Ιτάνζ.

26’ Τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο ψάχνει να βρει ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά το γκολ που δέχθηκε φαίνεται πως τα ‘χει… λίγο χαμένα.

16’ Κίτρινη κάρτα στον Πίτου Γκαρσία.

16’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, από αυτές που δεν χάνονται. Ο Επστάιν μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Αναστασάκος εξ’ επαφής έκανε την προβολή αλλά ο Βεζυρίδης, με μία εκπληκτική επέμβαση κράτησε το 1-0.

12’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Τάτος έβγαλε μία «μαγική» μπαλιά στον Αναστασάκο, ο οποίος αν και ήταν μόνος απέναντι από τον Βεζυρίδη πλάσαρε άουτ.

10’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Ατρόμητος. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Μπουλούτ, θέλοντας να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

8’ Καλό διαγώνιο και δυνατό σουτ του Πίτσου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ιτάνζ.

5’ Δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο πεντάλεπτο, με τον ΟΦΗ να έχει μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να διατηρεί την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας τρόπο να απειλήσει την εστία του Ιτάνζ.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης

-Ολιγόλεπτη καθυστέρηση για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από τα χαρτάκια…

-Εξαιρετική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του ΟΦΗ κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, Βερόν, Κάλαιτζιτς, Ρόβας, Ζορμπάς, Παπουλής, Καπάνταης.

Στον πάγκο: Κάρολ, Ζαχαράκης, Σουμπίνιο, Ουκάρ, Ταυλαρίδης, Νύκταρης

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Ζουέλα, Φυντανίδης, Σκόνδρας, Μακρής, Γκαρσία, Τάτος, Καραγκούνης, Επστάιν, Αναστασάκος

Στον πάγκο: Ράντμαν, Νάστος, Τομάς, Μπάλλας, Σφακιανάκης, Μπέλιτς, Μήτρογλου

Διαιτητής: Κωνσταντινέας.
Γήπεδο: “Γεντί Κουλέ”

Πηγή: sport-fm