Σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε και πάλι ο Στέργος Μαρίνος.

Ο νεαρός μέσος δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι, αφού ο Φερέιρα έχει δείξει και κατά το παρελθόν πως συμπεριλαμβάνει σε αυτήν, μόνο όσους είναι 100% έτοιμοι.

Επιμονή στις στατικές φάσεις είχε μεταξύ άλλων το σημερινό πρόγραμμα.

Με αρκετά επιθετικό σχήμα προτίθεται να παρατάξει την ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ζητάει ένα γρήγορο γκολ για να μεταφέρει το άγχος στους Ισραηλινούς.

Στην προτελευταία προπόνηση ενόψει του κομβικής σημασίας παιχνιδιού, ο 65χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» έκανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και στη συνέχεια χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες βάζοντας τους να παίξουν δίτερμα, ενώ δούλεψε αρκετά πάνω στις στατικές φάσεις. Και στις αμυντικές και στις επιθετικές. Τέλος, ατομικά προπονήθηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από το τραύμα του.

Από εκεί και πέρα, ο Φερέιρα δεν έδειξε σχήμα με βασικούς και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση, όσον αφορά το σχήμα της ομάδας. Λογικά, κι από τη στιγμή που κυνηγάει τρία γκολ διαφορά στο παιχνίδι, το σχήμα θα είναι πιο επιθετικό.

Η αλλαγή που θα έχει στη σύνθεση το «τριφύλλι» σε σχέση με το προ μίας εβδομάδας παιχνίδι στο Τελ Αβίβ, θα είναι η είσοδος του Ζεκά στην ενδεκάδα στη θέση του Σιμάο. Τον ρόλο του αμυντικού μέσου θα αναλάβει ο Κατσουράνης με τον πρώην παίκτη της Σετουμπάλ και τον Σωτήρη Νίνη να είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι.

Πηγή: sport-fm.gr