Αποκλειστικά στον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Παναθηναϊκός. Πάντως, σύμφωνα με γαλλικά δημοσίευμα, ούτε ο άσος της Λιόν εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι πράσινοι προσέφεραν τριετές συμβόλαιο στον πρώην άσο της Αρσεναλ με ετήσιες απολαβές 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν τον… συγκίνησαν. Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Παρί Σ.Ζ., η οποία όμως, δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να υποκύψει στις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις.

Παράλληλα, στο προσκήνιο ήρθε και ενδιαφέρον της Σέλτικ η οποία φέρεται να του έχει κάνει μία ιδιαιτέρως δελεαστική πρόταση.

 
Όσοναφορά τον νέο στόχο του τριφυλλιού, αυτός ακούει στο όνομα Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ. Παρόλα αυτά, αν και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λιόν φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όπως τονίζει η Equipe, ο παίκτης “δεν είναι πολύ ζεστός στην ιδέα μίας μεταγραφής στην Ελλάδα”.

Ο Γάλλος έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους λιονέ και φέρεται να βρίσκεται σε αναμονή μίας ενδιαφέρουσας πρότασης.

Βλέπει και Σαρ

Παράλληλα, ο Κάρλος Φρέιτας βρίσκεται σε επαφές με τη Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του σενεγαλέζου σέντερ μπακ, Μοχάμεντ Σαρ, όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη, Φαμπρίτσιο Φεράρι, στη Sportday:

«Από όσο γνωρίζω, ο Φρέιτας είναι σε επαφές με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ πριν από λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μου και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας. Δεν έχω, όμως, κάτι επίσημο στα χέρια μου. Φαντάζομαι ότι πρώτα θα υπάρξει, αν υπάρξει, προσέγγιση των δύο ομάδων και μετά θα έρθουν σε επαφή με εμάς και τον παίκτη».