Συνάντηση με τη διοίκηση της Μπέρμιγχαμ για την εξασφάλιση της ελευθέρας του Μίτσελ θα έχουν οι εκπρόσωποί του τη Δευτέρα. Όπως ενημέρωσαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι αισιόδοξοι πως θα βρεθεί η χρυσή τομή για την αποζημίωση που θα πάρει ο Ισπανός μέσος, ο οποίος στη συνέχεια θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της αρεσκείας του.

Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι αισιοδοξίας πως αυτή θα είναι η ΑΕΚ, παρά την οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές (500.000 ευρώ ζητεί ο παίκτης, 350.000 ευρώ δίνει η «Ένωση») και η οποία μπορεί να καλυφθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις και με τη μορφή μπόνους στο (εκτός απροόπτου μονοετές) συμβόλαιο του 25χρονου άσου. Αν όλα πάνε καλά, ο Μίτσελ μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα ακόμη και μέχρι την Τετάρτη για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει ξανά στην ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει πώς και πώς τον Μίτσελ για να περιοριστούν τα δημιουργικά προβλήματα στην ομάδα του, έστω κι αν γνωρίζει πως η προσθήκη αυτή θα σημαίνει-εκτός απροόπτου και το τέλος των μεταγραφών της ομάδας, παρότι υπάρχουν ακόμη ανάγκες, όπως ενός μεσοαμυντικού κι ενός ακραίου χαφ.

Πηγή: sport-fm.gr