Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ντέιβιντ Λόγκαν είναι δεδομένη, αλλά για να πάρει επίσημη μορφή θα πρέπει να αποδεσμευτεί από την Κάχα Λαμποράλ. Οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους Βάσκους και τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη τους, Χοσεάν Κερεχέτα, έχοντας αναθέσει το έργο της «απελευθέρωσης» στον ίδιο τον Αμερικανό γκαρντ, που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Σύμφωνα με την «El Correo», πάντως, από την ισπανική ομάδα λέγεται πως ακόμη δεν έχουν μιλήσει για το θέμα με τον παίκτη ή τον μάνατζέρ του.

Η υπόθεση ίσως χρειαστεί υπομονή, δίχως αυτό να σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος δεν έχουν ανοικτά τα μάτια τους και για άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τη θέση.

Πάντως η λύση Λόγκαν καλύπτει απόλυτα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και από άποψη… προοπτικής. Ο Αμερικανός είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου, συνεπώς λογίζεται ως κοινοτικός. Αν τελικά αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, τότε θα υπάρχει διαθέσιμη μία ακόμη θέση μη κοινοτικό παίκτη και αυτή προορίζεται να καλυφθεί από τον αντι-Φώτση (θέση «4»).

Όσο για την περίπτωση του Τζέιμς Ουάιτ, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν περιμένει πια τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του είναι μία ανάσα από τη Σκαβολίνι.

Πηγή: sport-fm.gr