Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης ο Πάμπλο Κοντρέρας μετά τη λήξη της άδειας του και σήμερα το πρωί μετέβη στην Τούμπα, όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Βαλερένγκα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Χιλιανός αμυντικός τα είπε με τους συμπαίκτες του, ενώ αναμένεται αν έχει και τετ α τετ με τον Λάζλο Μπόλονι για να πάρει ειδικό πρόγραμμα, ώστε να φτάσει στο επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο χτες, δήλωσε: «Θέλω να προσφέρω στην ομάδα. Μακάρι να μπορούσα να παίξω και την Πέμπτη, εφόσον το αποφάσιζε ο προπονητής, αλλά νιώθω κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι. Τον προπονητή τον γνωρίζω πολύ καλά και ξέρω πως είναι ένας σοβαρός τεχνικός, που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος, μάλιστα, στον αγώνα της Πέμπτης, συμπλήρωσε: «Στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας θέλω να παίξω. Με το καλό να προκριθεί η ομάδα με τη Βαλερένγκα. Θα μιλήσω αναλυτικά με τον κύριο Μπόλονι και τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και αν αποφασίσουν να μου δώσουν άδεια μετά τα ευρωπαϊκά ματς, θα το συζητήσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr