Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργος Τόρης, μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει υποβιβαστεί. Είμαστε στη Super League και πιστεύω πως θα παραμείνουμε εκεί».

Συνεχίζοντας διερωτήθηκε πώς γίνεται, ενώ υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κ. Πιλάβιος να κάνει διακοπές, λέγοντας συγκεκριμένα: «Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;».

Και συνέχισε: «Εμείς δεν θέλουμε χάρες. Ζητάμε καθαρά και ξάστερα να εκδικαστεί η υπόθεση σε κανονικό δικαστήριο. Σε δικαστήριο που συνεδριάζει σε κανονικές ώρες, όπου ο κόσμος και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη δίκη».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις πρωινές απαντήσεις του Γερουλάνου, ο κ. Τόρης απάντησε: «Πήραμε απαντήσεις του “αέρα”. Και μάλιστα ο “αέρας” πρέπει να ήταν Πουνέντες ή Βαρδάρης…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή ώρας της εκδίκασης της έφεσης λέγοντας: «Ενώ ήταν να γίνει η εκδίκαση στις 16:00 γίνεται στις 11:00, για να μην προλάβουν να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου στην Αθήνα, γιατί όπως ξέρετε ο Βόλος δεν είναι και δίπλα στην Αθήνα».

Αναφερόμενος στην τιμωρία μόνο δύο ομάδων, ενώ στην δικογραφία αναφέρονται πολύ περισσότερες και πολύ μεγαλύτερες, είπε: «Πώς γίνεται να τιμωρούνται μόνο οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα;».

Τέλος, υπενθυμίζοντας το δεδικασμένο της Πόρτο, δήλωσε με νόημα: «Ο νομικός πολιτισμός της Τουρκίας είναι ανώτερος από αυτόν της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία…».

Πηγή:e-volos