Μία μέσα, μία έξω φαίνεται ότι τον πάει τον Ραφίκ Τζεμπούρ το κρυολόγημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Αλγερινός επιθετικός έμεινε σήμερα και πάλι στο ξενοδοχείο, όπως και την Τετάρτη και παρά το γεγονός ότι χθες είχε συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο στράικερ των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ πιθανό να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για το επόμενο φιλικό κόντρα την Χέρενφεν, όπου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Γέστε, Πάντελιτς και ίσως ο Φέισα.

Αποστολή στην Ολλανδία, Αντώνης Σαούλης

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε και πάλι πολύ τακτική στη σημερινή προπόνηση, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και το πως πρέπει να αντιδρούν οι παίκτες του όταν βγαίνει σε αντεπίθεση ο αντίπαλος. Ακολούθως οι πρωταθλητές Ελλάδας χωρίστηκαν σε γκρουπ των επτά και έπαιζαν δίτερμα διάρκειας 10-15 λεπτών εναλλάξ.

Για άλλη μία ημέρα ξεχώρισε ο Φρανθίσκο Γέστε, ο οποίος σκόραρε όπως και οι Άλμπερτ Ριέρα και Μάρκο Πάντελιτς, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ και να σχηματίζουν μια πολύ αποδοτική τριπλέτα.

Ο Ισπανός μέσος δείχνει σε καλό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης και σιγά-σιγά βάζει την ποιότητά του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος χαφ θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που ακολουθεί με τη Χέρενφεν, όπου βασικός φορ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος σκοράρει ανελλιπώς στις προπονήσεις. Λογικά για κάποια λεπτά θα αγωνιστεί και ο Λιούμπομιρ Φέισα, τον οποίο θέλει να δει ο Βαλβέρδε σε συνθήκες αγώνα.

Πηγή:sport-fm.gr