Λίγα… χαρτά (κυριολεκτικά) λείπουν για να ανακοινωθεί η μεταγραφή Ζεκά στον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, ωστόσο, οι «πράσινοι» περιμένουν κάποια έγγραφα προκειμένου να επισημοποιήσουν το… γάμο.

Κοντά στο 1 εκατ. ευρώ -σύμφωνα με πληροφορίες- φτάνει η προσφορά για Σιμάο. Φουλάρει για Αντρέ Κάστρο.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Σιμάο, έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από Λοκομοτίβ Μόσχας και Καρπάτι Λβιβ με πολύ καλύτερα χρήματα από αυτά που παίρνει στο «τριφύλλι». Από τη στιγμή που έγιναν αυτές οι δηλώσεις, μεσολάβησε η απόκτηση του Θαπατέρ -που αγωνίζεται στην ίδια θέση- από τη ρωσική ομάδα, γεγονός που σημαίνει πως ίσως οι Ουκρανοί είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο. Άλλωστε εκεί βρίσκεται και ο μάνατζερ του μέσου από τη Μοζαμβίκη.

Τα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο του ο Παναθηναϊκός από ενδεχόμενη πώληση δεν αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ, ποσό που αν και δεν ακούγεται λίγο, δεν αποκλείεται να γίνει αποδεκτό από τους «πράσινους», αφού το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Σε περίπτωση αποχώρησής του, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Βιτόλο, αν και προτεραιότητα φαίνεται να είναι ο Αντρέ Κάστρο. Ο Κάστρο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Πόρτο, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα όλα να κρίνονται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

Άλλες προτάσεις για τον παίκτη δεν υπάρχουν, κάτι που δίνει πολλές πιθανότητες στον Πορτογάλο να ντυθεί στα πράσινα, είτε ως δανεικός, είτε με τη μορφή συνιδιοκτησίας, είτε με χαμηλό αντίτιμο.

Από εκεί και πέρα και εφόσον δεν υπάρξουν άλλες αλλαγές στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα πώληση Μπουμσόνγκ, οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους με την προσθήκη ενός επιθετικού.

Πηγή: sport-fm.gr