Το κρυολόγημα που τον ταλαιπωρούσε με αποτέλεσμα να χάσει δύο προπονήσεις το τελευταίο διάστημα ξεπέρασε ο Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος έλαβε κανονικά μέρος στο πρωινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Τετ-α-τετ με τον Μέλμπεργκ είχε ο Βαλβέρδε.

Χωρίς απουσίες ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό η πρωινή προπόνηση την Πέμπτη αφού και ο Ράφικ Τζεμπούρ κατάφερε να ξεπεράσει -αφού του χορηγήθηκε αντιβίωση – το κρυολόγημα που τον είχε κρατήσει εκτός προγράμματος τις προηγούμενες μέρες.

Η προπόνηση στο Έρμελο άρχισε στις 11:00 ώρα Ελλάδος και περιλάμβανε σε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών, όπως συνηθίζει, είχε τετ-α-τετ με έναν ακόμα παίκτη της ομάδας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός εντάχθηκε με μικρή καθυστέρηση στην προετοιμασία της ομάδας και είναι εμφανές ότι ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Βαλβέρδε συνομίλησε για λίγη ώρα μαζί του, κυρίως για θέμα τακτικής πάνω στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων».

Πηγή: sport-fm.gr