Την επικείμενη συμφωνία με τους Γιώργο Σαχπατζίδη και Βασίλη Φλωρίδη αναμένεται να ανακοινώσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος θα ταξιδέψει σήμερα για το Όσλο, όπου βρίσκεται η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βαλερένγκα για τα προκριματικά του Europa League.

Στη Νορβηγία αναμενόταν να μεταβεί και ο κ.Σαχπατζίδης, αλλά λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε να έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στη Βαλερένγκα, με τη θέση κάτω από τα δοκάρια να αποτελεί το μοναδικό δίλημμα που του έχει απομείνει.

Στο 4-3-3 που θα χρησιμοποιήσει στο ματς της Πέμπτης, ο Λίνο θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ετό δεξιά, ενώ κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Τσιρίλο και Μαλεζάς. Γκαρσία και Αρίας θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Φωτάκη λίγο πιο μπροστά και τους Βιεϊρίνια, Ρομπέρ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα με τον Αθανασιάδη. Κρέσιτς και Χαλκιάς θα παλέψουν για τη θέση του βασικού πορτιέρο.

Πηγή: sport-fm.gr