Εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βαλερένγκα την Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα, ο Λάζλο Μπόλονι πήρε μαζί του Ίβιτς και Φωτάκη αν και ο πρώτος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Ο διεθνής επιθετικός δεν είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι και έτσι μαζί με τον Κοντρέρας που ήταν γνωστό ότι δεν θα προλάβει, έμειναν εκτός αποστολής. Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό του «δικεφάλου» είναι ότι ο Φωτάκης είναι έτοιμος ενώ ο Ίβιτς παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει συμπεριλήφθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Αθανασιάδης Στέφανος, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Γιώργος, Μαλεζάς Στέλιος, Παπάζογλου Θανάσης, Τσουκαλάς Σταύρος, Φωτάκης Γιώργος, Χαλκιάς Κώστας, Ντιέγκο Αρίας, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρτ, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ με επιστολή της στην αντίστοιχη της Βαλερένγκα τόνισε ότι θα βοηθήσει όπως χρειάζεται για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων του πρόσφατου μακελειού στο Όσλο. Αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα και να φορούν οι παίκτες μαύρο περιβραχιόνιο εις ένδειξη πένθους.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για τη Νορβηγία ενώ όπως έγινε γνωστό τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης εξασφάλισε η NOVA.

Πηγή: sportfm.gr