Η ΠΑΕ επιβεβαίωσε και επίσημα το (ήδη γνωστό) αίτημα του Σενεγαλέζου για παράταση της άδειάς του και δήλωσε έτοιμη να περιμένει μέχρι την επίλυση του προβλήματος με την εγκυμονούσα γυναίκα του, ώστε να τον υποδεχθεί ξανά στις τάξεις της.

Η λεπτότητα του προβλήματος (υγείας) που αντιμετωπίζει η σύζυγος του Ντιόπ έκανε απόλυτα κατανοητή, από πλευράς ΑΕΚ, την επιθυμία του να παραμείνει στο πλευρό της. Εκτός της νέας άδειας, όμως, που (γι’ αυτό το λόγο) του δόθηκε, το σημαντικό είναι η δέσμευση της ΠΑΕ ότι -μόλις το πρόβλημα ξεπεραστεί- ο Σενεγαλέζος θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι είναι αποτέλεσμα συνεννοήσεως με τον Ντιόπ (που δεδομένα έχει εκτιμήσει τη συμπαράσταση που του έχει δείξει η ΑΕΚ) και εύλογα διατηρεί ελπίδες πως δεν θα αποχωρήσει τελικά απ’ αυτή (όπως φαινόταν πιθανότερη εξέλιξη μέχρι σήμερα).

Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει:

«Σε νέα επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ενημέρωσε εκ νέου ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και ζήτησε επιπλέον άδεια προκειμένου να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή της ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα και είναι διατεθειμένη να του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο μπορεί. Μόλις το πρόβλημα επιλυθεί, ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα».

Πηγή: sportfm.gr