Παίκτης του Παναθηναϊκού για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε για ένα χρόνο με τους «πράσινους», κάτι που αποτελούσε εξ αρχής επιθυμία του.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής δέχτηκε μία σημαντική μείωση των αποδοχών του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ο 32χρονος άσος είναι ο «παλαιότερος» παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό του το καλοκαίρι του 2002. Έκτοτε έχει πανηγυρίσει μαζί του εννέα πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και τρία τρόπαια Ευρωλίγκας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει θετικά και το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Στράτου Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Παναθηναϊκός και Κώστας Τσαρτσαρής ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία σήμερα. Ο Τσαρτσαρής βρίσκεται στους «πράσινους» από το 2002. Με τον Παναθηναϊκό έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας εννέα φορές, κυπελλούχος Ελλάδας έξι φορές και πρωταθλητής Ευρώπης τρεις».

Πηγή: sportfm.gr