Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί, αλλά οι οπαδοί της ομάδας έχουν λόγους για να παρακολουθήσουν το σημερινό φιλικό παιχνίδι, το πρώτο από την έναρξη της προετοιμασίας. Τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά και δείγματα από τις βελτιώσεις που θέλει να εντάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην εικόνα που είχε στην περσινή αγωνιστική σεζόν.

Απέναντί στους παίκτες του Ισπανού προπονητή, η Πολόνια Βαρσοβίας, κατά της οποίας θα φορέσουν τα «ερυθρόλευκα» -για πρώτη φορά συνολικά: Κάταϊ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Παπάζογλου, Δασκαλάκη, Κοστάντσο, Μαρκάνο.

Απών θα είναι ο Φέισα ο οποίος έχει τραυματιστεί και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, και οι «παλιοί»: Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ (έφτασαν την Πέμπτη), Φετφατζίδη (τραυματίας).

Το φιλικό θα διεξαχθεί στην πόλη, Γιένμπαχ, περίπου εξήντα χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ και μισή ώρα νωρίτερα από την αρχική ώρα της έναρξης. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19.30, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στην περιοχή, και οι δύο ομάδες συμφώνησαν η έναρξή του να γίνει –τελικά- στις 19.00

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS και φυσικά από τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr

Πηγή: sport-fm.gr