Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση αλλά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δήλωσε περήφανος που αγωνίζεται στους «πράσινους». Ο Γάλλος αμυντικός επεσήμανε πως το κλειδί της επιτυχίας ενόψει των αγώνων με την Οντένσε είναι το ομαδικό πνεύμα και πως η ομάδα είναι έτοιμη να πετύχει τους στόχους της.

Για την δουλειά που γίνεται στην Αυστρία: «Κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Ασφαλώς δεν μετρά το αποτέλεσμα στο σημερινό φιλικό αλλά μένω ικανοποιημένος από την δουλειά που κάνουμε εδώ στην Αυστρία. Είμαι πολύ χαρούμενος από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα κι από το ομαδικό μας πνεύμα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συμπαγείς για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα ματς με την Οντένσε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα ματς με την Οντένσε. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα ματς αλλά αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί και δείξουμε την δουλειά που έχουμε κάνει εδώ στο Κίτσμπουελ. Το κλειδί της επιτυχίας είναι το ομαδικό μας πνεύμα. Βέβαια υπάρχει πίεση αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το ενδεχόμενο να μεταγραφεί
: «Έχουν ακουστεί πολλές ομάδες πως ενδιαφέρονται για μένα κι εγώ έχω ακούσει αρκετά. Ειμαι περήφανος που είμαι παίκτης του ΠΑΟ γιατί είναι μεγάλη ομάδα αλλά κι εγώ δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου. Αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση θα την σκεφτώ. Δεν παίζει ρόλο ο παίκτης αλλά το σύμβολο, η ομάδα που μένει. Πάντως αν παραμείνω τότε θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: sport-fm