Ο σοβαρός τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Σίβασπορ έφερε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα στερηθεί για τους επόμενους 4-5 μήνες τις υπηρεσίες ενός παίκτη που υπολόγιζε, ενώ παράλληλα, περιορίζονται οι επιλογές που έχει για τα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Στον Παναθηναϊκό μόλις έμαθαν τα κακά… μαντάτα, άρχισαν να κάνουν σκέψεις για την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό που πλέον προέκυψε στη μεσαία γραμμή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι πράσινοι να προχωρήσουν σε μια ακόμη απόκτηση παίκτη αλλά όχι άμεσα. Τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο… τραπέζι είναι αυτό του Αμπντούν, που είχε απασχολήσει και στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου τον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή, στο «μάτι» των πράσινων παραμένει και ο Κάστρο, αλλά για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει να δεχθεί η Πόρτο να τον παραχωρήσει δανεικό.

Εάν συμβεί αυτό, τότε στον Παναθηναϊκό θα κινηθούν για την απόκτησή του καθώς ο Φερέιρα εκτιμά πολύ τις ικανότητές του και μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο άκρο, όσο και στον άξονα.

Πηγή: sport-fm.gr