Στους υποψήφιους προς αποχώρηση βρίσκεται εδώ και καιρό ο Ντένις Ρόμενταλ, ωστόσο, όπως δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, θα κάνει τα πάντα για πείσει τον Βαλβέρδε πως του αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα. Σίδερα… μασάει στις προπονήσεις ο Τάσος Παπάζογλου, ξεχωρίζει με την παρουσία του και ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Οι προθέσεις των «ερυθρολεύκων», όσον αφορά τον Ρόμενταλ, είναι γνωστές. Οι Πειραιώτες έχουν πολύ μεγάλο ρόστερ, κι επειδή ο Βαλβέρδε θέλει λίγους παίκτες για να δουλέψει, αναγκαστικά κάποιοι θα πρέπει να.. χαιρετήσουν.

Μεταξύ αυτών, στη λίστα των υποψήφιων για αποχώρηση, ως γνωστόν, είναι και ο Δανός μεσοεπιθετικός, από τον οποίο περίμεναν περισσότερα τη χρονιά που πέρασε.

Ο Ρόμενταλ, παρ’ όλα αυτά, δηλώνει άγνοια. «Δεν ξέρω κάτι για το θέμα και αυτό που θέλω είναι να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Βρίσκομαι στην προετοιμασία και στόχος μου είναι να πείσω τον προπονητή μου πως μου αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω και να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου».

«Ταύρος» ο Παπάζογλου, ξεχωρίζει ο Βαλεριάνος
Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον Βάσκο τεχνικό των Πειραιωτών πως πρέπει να του δώσει μία ευκαιρία είναι ο Τάσος Παπάζογλου. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Ζέεφελντ, στις προπονήσεις βγάζει πολλή ενέργεια και είναι… αυτό που λένε “μασάει σίδερα”.

Από την άλλη, η «έκπληξη», ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του, είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος και δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος με τους παίκτες του, να του δώσει ευκαιρίες.

Πηγή: sportfm.gr