Κοντά στην πόρτα της εξόδου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ντρου Νίκολας. Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, ακολουθώντας τα χνάρια των Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση.

Ο Αμερικανός, αν και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους», ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, είχε ενημερωθεί για την πρόθεση της ΚΑΕ να προχωρήσει σε μείωση των αποδοχών του, δίνοντάς του ωστόσο τη δυνατότητα να αποχωρήσει εφόσον βρει ομάδα που θα κάλυπτε τις –προ περικοπών- οικονομικές του απαιτήσεις. Όπως και έγινε καθώς ο ιταλικός σύλλογος φαίνεται διατεθειμένος να καταβάλλει τα 1,2 εκατ. ευρώ στον παίκτη.

Η «μετακόμιση» του Νίκολας στο Μιλάνο αποδυναμώνει περαιτέρω τους πρωταθλητές Ευρώπης ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού τη συγκεκριμένη οδό καθώς υπάρχουν σενάρια για ενδιαφέρον από ισπανικές και τουρκικές ομάδες. Στους συγκεκριμένους παίκτες, πάντως, δεν ανήκουν οι Διαμαντίδης και Μπατίστ για τους οποίους η διοίκηση έχει καταστήσει σαφές πως θα κάνει ό,τι μπορει ώστε να μην “πειραχθούν” τα συμβόλαια τους.

Πηγή: sport-fm.gr