Ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη εμφανίστηκε ο Ρόλαντ Λιντς. Ο πρώτος σκόρερ του αυστριακού πρωταθλήματος με την φανέλα της Αούστρια Βιέννης δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, ωστόσο οι «κίτρινοι» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια απόκτησής του.

«Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη, ωστόσο δεν είναι της παρούσης μια τέτοια κουβέντα. Δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστώ απόλυτα συγκεντρωμένος», δήλωσε ο 30χρονος επιθετικός, αναφερόμενος στο εκτός παιχνίδι με τη Ρούνταρ για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το κασέ του Λιντς δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο Άρης για τον βασικό του επιθετικό. Ίσως και λίγα παραπάνω. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεσμεύεται με δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο και η Αούστρια Βιέννης για να τον αφήσει ελεύθερο θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ως γνωστόν οι «κίτρινοι» δεν έχουν δυνατότητα για τέτοια ανοίγματα, έτσι λοιπόν ποντάρουν στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αλλάξει περιβάλλον (κάτι που σημαίνει πως θα πιέσει κι εκείνος με τον τρόπο του την διοίκηση) αλλά και σε πιθανά έμψυχα ανταλλάγματα (βλ. Κάλβο).

Πηγή: sport-fm.gr