«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας» ήταν τα λόγια του 65χρονου τεχνικού ο οποίος θεωρεί πως για τα δεδομένα της εποχής η ομάδα στάθηκε καλά, ενώ τονίζει πως με τις προσθήκες των νέων παικτών που περιμένει, θα υπάρξει και περαιτέρω βελτίωση.

«Για τα δεδομένα της εποχής, κάνατε καλή εμφάνιση όμως έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πολύ δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε», είπε στους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, σε συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του έδειξε και πάλι την ευχαρίστησή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα, παρότι έχουμε μόνο 15 μέρες προετοιμασία. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε κάτι καλό. Άλλωστε περιμένω και τους ποδοσφαιριστές που θα έχω, για να έχουμε περισσότερες επιλογές και λύσεις».

Μετά την χθεσινή προσπάθεια που έγινε στο φιλικό, η πρωινή προπόνηση δεν θα μπορούσε να είναι…βαριά. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν 45 λεπτά κάνοντας ζέσταμα, διατάσεις και μικρές ταχύτητες μέσα από κώνους. Στη συνέχεια, οι Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Νίνης, Κλέιτον, Μπουμσόνγκ και Καντέ χαλάρωσαν με κολύμπι στο ποτάμι που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραγκούνης, Μουν και Λεοντίου, ενώ ο Φουρλάνος έκανε αποθεραπεία με δεμένο πόδι, καθώς τραυματίστηκε ελαφρώς στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Λεχ Πόζναν, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: sportfm.gr