Τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου περιμένει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα ο Παναθηναϊκός. Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν φαίνεται να τα βρίσκει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που μείνει ελεύθερος αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα, ενώ οι τελικές επαφές θα γίνουν και με τον ακραίο χαφ, αλλά και τον επιθετικό.

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα έγινε η συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Βίκτορ Βιτόλο, αφού ο Ισπανός μέσος επέμεινε στη θέση του να φύγει από το «Δικέφαλο του Βορρά». Στον παίκτη τονίστηκε ότι θα του καταβληθούν τα οφειλόμενα, αλλά ακόμα και να γίνει αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει στάση. Το ενδεχόμενο πλέον να φύγει από τους Θεσσαλονικείς είναι πιο ορατό από ποτέ, αφού ο παίκτης ακόμα και να πληρωθεί διατηρεί το δικαίωμα να κινηθεί νομικά και να κερδίσει την ελευθέρας, από τη στιγμή που έχει παρέλθει το τετράμηνο που θα έπρεπε να πάρει τα χρήματά του. Ωστόσο, πολύ πιθανό είναι να υπάρξει και σήμερα νέα συνάντηση με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο θα κινήσει τα «νήματα» και θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας οι κινήσεις. Πρώτος στόχος παραμένει ο επιθετικός που θα αντικαταστήσει το Γάλλο στράικερ, αλλά και ο δεξιός μεσοεπιθετικός, δύο παίκτες τους οποίους θέλει να έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το ταχύτερο δυνατόν για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία και πάρουν μέρος στα φιλικά που ακολουθούν. Ο Δημήτρης Γόντικας έχει συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές που έχει προκριθεί από τη λίστα του τεχνικού του Παναθηναϊκού και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, ακόμα και εντός της ημέρας.

«Πετάει» ο Σισέ

Το αεροπλάνο για Ρώμη θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, το απόγευμα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ώστε να μεταβεί στην Ιταλία, να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάτσιο. Τα τελικά έγγραφα ανάμεσα στους «λατσιάλι» και τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ανταλλαγούν σήμερα, μια και φαίνεται ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και στην καταβολή των δόσεων. Οπότε και επίσημα από σήμερα ο Σισέ θα είναι παίκτης της Λάτσιο.

Δοκιμάζει τους πάντες ο Φερέιρα

Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει πάρει στην Αυστρία θέλει να δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ώστε να σχηματίσει ολοκληρωμένη γνώμη για αυτούς που δεν γνωρίζει καλά, αλλά και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σήμερα μάλιστα οι «πράσινοι» δίνουν το πρώτο τους φιλικό κόντρα στην Λεχ Πόζναν (19:00 ώρα Ελλάδας) και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να βάλει άπαντες να παίξουν. Κάτι παρόμοιο σκέφτεται ο 65χρονος προπονητής και για το επόμενο ματς κόντρα στην τοπική Κίτσμπουελ, ώστε να αρχίσει να καταλήγει σιγά-σιγά στο βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιεί ενόψει της νέας σεζόν στους αγώνες που ακολουθούν κόντρα σε Σιβασπόρ (15/7), Κολωνία (17/7) και Ατρόμητο (21/7).

*Την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν ο τιμ μάνατζερ και οι βοηθοί του προπονητή της Γκαζιαντεπσπόρ, η οποία αν αποκλειστεί από την Ευρώπη η Τραμπζονσπόρ λόγω του σκανδάλου στην Τουρκία, τότε θα είναι μία από τους πιθανούς αντιπάλους των «πράσινων» στα προκριματικά του Champions League.

*Τον δικό του μάγειρα έχει πάρει στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός, για να αποφύγει τα περσινά του παθήματα, όταν οι μάγειρες του ξενοδοχείου καθυστερούσαν και δεν έψηναν καλά τα φαγητά.

Πηγή: sport-fm.gr