Με ελαφρά καθυστέρηση το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα που πιστώνεται στον Άρναρ Γκρέταρσον έφτασε στην Αθήνα!

Ο Φρέιρ Χέλγκασον προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ και -αφού παρέπεμψε σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του- ετοιμάζεται πλέον να συμπληρώσει και επίσημα τη Δευτέρα την τετράδα των στόπερ της «Ένωσης».

Μετά από 1,5 χρόνο που χρειάστηκε μέχρι εισήγηση του Γκρέταρσον να φτάσει στο αεροδρόμιο (και να μη θυμηθεί κατόπιν όπως ο Φιόλουσον, ότι η γυναίκα του… ήταν έγκυος), η περίπου μισή ώρα αργότερα του αναμενομένου που εμφανίστηκε ο Χέλγκασον σ’ αυτό δεν ενόχλησε κανέναν.

Η καθυστέρηση, λοιπόν, στην πτήση του Ισλανδού (μέσω Παρισιού) τον έφερε περίπου στις 19:35 στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος», όπου περίμενε να τον υποδεχθεί άνθρωπος της ΑΕΚ. Ο τελευταίος συνόδευσε τον (χαμογελαστό και… φέροντα αρκετές αποσκευές) 22χρονο στόπερ στο ξενοδοχείο.

Εκεί θα ξεκουραστεί μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα μεταβεί στα Σπάτα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και -υπογράφοντας το τριετές συμβόλαιό του- να ολοκληρώσει την (κόστους περίπου 100.000 ευρώ) μεταγραφή του στην «Ένωση».

Πηγή: sport-fm.gr