Πολλοί ξαφνιάστηκαν μαθαίνοντας ότι ο Βιτόλο κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Εκείνος πάντως που δεν μοιάζει να αγχώνεται καθόλου από τις εξελίξεις είναι ο ίδιος ο παίκτης. Αφού και με τάσεις φυγής εμφανίστηκε στην Ολλανδία και το… χαρτί της καθυστέρησης των οφειλομένων από την περασμένη σεζόν «χτύπησε» με την πρώτη ευκαιρία.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ότι του ζητήθηκε αναπροσαρμογή συμβολαίου στη συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, αυτό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι πως εδώ και καιρό οι αποδοχές του Ισπανού αποτελούν θέμα συζήτησης. Ότι δηλαδή 600.000 ευρώ (χώρια η εφορία) είναι ένα μεγάλο ποσό για αμυντικό χαφ.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών να πέσει σημαντικά το μπάτζετ ήταν αναπόφευκτο πως θα γίνονταν συζητήσεις με την πλευρά Βιτόλο. Το καλύτερο απ’ όλα θα ‘ταν να πωληθεί αλλά όχι απλά δεν βρέθηκε το ένα εκατομμύριο ευρώ με το οποίο τον κοστολογείτο, αλλά ούτε καν πρόταση. Και φτάνουμε στο πρωί της Παρασκευής με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να του μεταφέρει τις σκέψεις της διοίκησης. Η μια προοπτική ήταν της παραμονής του μεν, με σαφώς μειωμένες αποδοχές δε. Ο παίκτης ως γνωστών εμφανίστηκε αρνητικός, ενώ φέρεται να έχει βρει ήδη ομάδα. Δεδομένου ότι του οφείλονται χρήματα, έχει το πάνω στις διαπραγματεύσεις που θα λάβουν χώρα το Σάββατο ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη, τον ίδιο και τον μάνατζέρ του.

Πηγή: sportfm