Ηχηρό μήνυμα προς του μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα… απέχουν και από το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ, θα στείλει ο κόσμος της ομάδας. Στη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί στις 17:00 αναμένεται μαζική αντίδραση οπαδών, που έχουν αγανακτήσει από την αδιαφορία των κρατούντων τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και φόρουμ έχει οργανωθεί μία προσπάθεια με σύνθημα «στοπ στην απαξίωση», καθώς ο κόσμος βλέπει ότι απομένουν 20 μέρες για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας και δεν έχουν γίνει μεταγραφές, ενώ οι μέτοχοι απέχουν.

Πάντως οι παραλήπτες του μηνύματος δεν θα είναι εκεί. Στο ΔΣ που έχει στόχο να συγκληθεί νέα γενική συνέλευση και να προκύψει… νέο ΔΣ (!) δεν αναμένεται να είναι παρών κανείς από τους βασικούς μετόχους, δηλαδή ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ούτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ούτε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ούτε ο Νικόλας Πατέρας. Μόνο ο Αδαμάντιος Πολέμης και ο Παναγιώτης Δάβαρης πιθανώς να δώσουν το «παρών».

Τελειώνει με Σισέ και πάει για δύο

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται πως είναι η τελευταία εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Λάτσιο. Ο Γάλλος φορ έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να βάλει στα ταμεία του όχι λιγότερα από 5,5 εκατ. ευρώ. Πάντως ο παίκτης προπονήθηκε και χθες κανονικά, ενώ μένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή που «πετά» για την Αυστρία το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Παναθηναϊκός υπό την πίεση του χρόνου κινείται για την απόκτηση επιθετικού και μεσοαμυντικού. Με την επικείμενη αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ έχει απομείνει στην επίθεση μόνο ο Αντώνης Πετρόπουλος, ενώ με τη φυγή του Ζιλμπέρτο Σίλβα και τη μη επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος υπάρχει έλλειμμα στα κεντρικά χαφ. Για την επίθεση αρέσει ο Βραζιλιάνος Κάρντεκ που μπορεί να αποκτηθεί από την Μπενφίκα δανεικός με συνολικό κόστος που δεν ξεπερνά τις 800.000 ευρώ, αλλά εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

Βγάζει αποστολή για Αυστρία

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται η εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αφού το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα θα αναχωρήσει μέσω Μονάχου για το Κιτσμπούελ της Αυστρίας. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πάρει μαζί του 26 παίκτες, ανάμεσά τους και κάποιους από την ομάδα Νέων.

Πηγή: sport-fm.gr