Μια από τις μεταγραφικές επιθυμίες του Σάκη Τσιώλη υλοποιήθηκε, αφού ο 27χρονος μέσος υπέγραψε στους «κίτρινους» (απομένει μόνο η ανακοίνωση) και τέθηκε άμεσα στην διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Βγαίνει άκρη…

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Οριόλ Λοθάνο θα έχουν οι διοικούντες του Άρη με σκοπό να διευθετήσουν το ύψος της αποζημίωσης του 30χρονου. Όπως όλα δείχνουν οι «κίτρινοι» θα απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος θα συνεχίσει σε μια εκ των Καρταχένα ή Σαραγόσα.

Τυπικό μοιάζει το θέμα του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, καθώς εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στην Ίντερ Μπακού του Αζερμπαϊτζάν λαμβάνοντας μονάχα τα δεδουλευμένα του και όχι αποζημίωση για το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Ανοικτό αντιθέτως παραμένει εκείνο του Κριστιάν Πορτίγια αν και ο Ισπανός μέσος έδειξε σύμφωνος στην προοπτική λύσης της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς. Ελπίζεται πως στην συνάντηση με τον μάνατζέρ δεν θα δυσκολευτούν να φτάσουν σε ένα «βελούδινο» διαζύγιο. Στο μεταξύ την Τετάρτη (6/7) αναμένεται νέα επαφή με τον Κώστα Μενδρινό που έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές εκκρεμότητες, σύμφωνα με πληροφορίες έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Μανώλη Παπαστεριανό, αναζητείται ένας επιθετικός και ένας σέντερ μπακ, ενώ αύριο θα τελειώσει η υπόθεση του Δημήτρη Κοτσώνη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Football League 2 με την φανέλα του Πανηλειακού, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά «τεστ» και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr/