Αμετακίνητος στις οικονομικές του απαιτήσεις για τον Κάρλος Σάντσες παραμένει ο Φρανσίς Ντεκουριέρ, όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του στη Sportday.

Ο πρόεδρος της Βαλενσιέν πέταξε το μπαλάκι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι υποχρεώσεις του Κολομβιανού χαφ με την εθνική ομάδα του στο Κόπα Αμέρικα αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τις διαπραγματεύσεις.

«Είναι θέμα του Ολυμπιακού τι θα κάνει, δεν έχουμε κανένα νεότερο» τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού συλλόγου, για να προσθέσει εν συνεχεία: «Δεν προβλέπω να γίνεται κάτι άμεσα, ο παίκτης είναι στο Κόπα Αμέρικα».

Η Βαλενσιέν ζητάει για τον 25χρονο μέσο 3 εκατομμύρια ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Στα συν για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία, ωστόσο, αν ο Ντεκουριέρ δεν ρίξει τις απαιτήσεις του είναι πολύ πιθανό να «παγώσει» το θέμα, ακόμα και να αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός. Βέβαια, η σφοδρή επιθυμία του Βαλβέρδε να προσθέσει τον Σάντσες στο ρόστερ του, ίσως οδηγήσει τους Πειραιώτες να ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους, περί τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ο Βαλβέρδε έχει έτοιμες και τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Σάντσες, με πρώτο φαβορί να είναι ο Καμπορέ της Μαρσέιγ. Οι υπόλοιπες θέσεις

Τα λένε σήμερα Μαρινάκης-Βαλβέρδε

Συνάντηση για να μιλήσουν για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού θα έχουν σήμερα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους δύο άνδρες, πλην του Κολομβιανού χαφ, θα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Βιεϊρίνια, αλλά και η «βόμβα». Για τον Έλληνα μπακ, αν ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τον προορίζει για βασικό, θα γίνει άμεσα κίνηση και το πιο πιθανό είναι να ολοκληρωθεί με επιτυχία, ενώ για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Ο Ισπανός προπονητής εκτιμά πολύ τις ικανότητές του, αλλά μια μεταγραφή από ανταγωνιστική ομάδα της Σούπερ Λίγκας δεν είναι εύκολη. Πάντως αν γίνει κίνηση, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσφέρουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Κώστα Μήτρογλου να αποτελεί δυνατό διαπραγματευτικό «χαρτί».

Όσον αφορά τη μεταγραφή-έκπληξη, θα πέσουν στο τραπέζι κάποια ονόματα, με αυτά των Γιοβάνοβιτς και Γέστε να είναι στις πρώτες θέσεις της «ερυθρόλευκης» λίστας. Ο Σέρβος έχει τονίσει ότι παραχωρείται ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, αν και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ ο Βάσκος δεν θέλει να παραμείνει στο Ντουμπάι.

Η απαγόρευση για Αβραάμ

Την άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που έχει επιβληθεί στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα ζητήσει ο Ολυμπιακό, για να μπορέσουν να μεταβούν στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζέεφελντ. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν κληθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών όλοι στους οποίους έχει επιβληθεί η απαγόρευση και θα αποφασιστεί αν θα διατηρηθεί ή θα γίνει άρση.

Πηγή: sport-fm.gr