Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος δεν προέβαλε καμία απαίτηση για αποζημίωση (και πως θα μπορούσε άλλωστε) κι έτσι απομένουν μόνο τα τυπικά για να επέλθει το διαζύγιο σε μια σχέση που ποτέ δεν φάνηκε να υπάρχει χημεία.

Έτσι, οι «πράσινοι» θα απαλλαγούν από ένα βαρύ συμβόλαιο και από ένα παίκτη με μηδενική προσφορά εντός γηπέδου, αλλά, πολλές… διακρίσεις στη νυχτερινή ζωή. Μάλλον θα λείψει σε λίγους στην Παιανία.

Από εκεί και πέρα δεν βγήκε άκρη με την πλευρά του Μαρσέλο Μάτος. Στο πρωινό τετ-α-τετ του Βραζιλιάνου με το τεχνικό τιμ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα του εξήγησε πως θέλει να στηρίξει πάνω του τη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού» την ερχόμενη περίοδο, ωστόσο εκείνος ήταν ανένδοτος: «Για προσωπικούς λόγους, θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου». Το απόγευμα οι εκπρόσωποί του μετέφεραν στη διοίκηση πρόταση ύψους 600 χιλιάδων ευρώ από τη Μποταφόγκο. Αυτή απορρίφθηκε ασυζητητί, αφού ο παίκτης κοστολογείται δύο εκατομμύρια ευρώ. Είναι φανερό πως θα παιχτούν κι άλλα επεισόδια στο σίριαλ «Μάτος».

Πηγή: sport-fm.gr