Ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Την Πέμπτη έγιναν επαφές με την πλευρά των Κουτσιανικούλη, Γεωργίου και Σακελλαρίου στους οποίους μεταφέρθηκαν οι σκέψεις των ιθυνόντων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο «Κούτσια» ενημερώθηκε (εκ νέου) για την πρόταση του Εργοτέλη για μονοετή δανεισμό του στους Κρητικούς, ενδεχόμενο που σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του παίκτη δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Βαγγέλη Γεωργίου. Στον νεαρό αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, προτάθηκε να ανανεώσει για τρία χρόνια, συνεχίζοντας όμως ως δανεικός σε ομάδα της Β’ Εθνικής (κατά πάσα πιθανότητα στην Αναγέννηση Επανομής όπως συνέβη και με τον Εργκίς Κάτσε).
Ο ποδοσφαιριστής αντιπρότεινε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Superleague. Το βέβαιο είναι πως δεν θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τέλος, ο Λευτέρης Σακελλαρίου που είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τον Ζαγοράκη ότι θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ (σ.σ. πέρυσι είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο) αναμένεται να συναντηθεί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη σήμερα μετά το φιλικό με τον Ιπποκράτη Σουρωτής.

Πηγή: sport-fm.gr