Δεν διανοείται τον Παναθηναϊκό χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, όπως δήλωσε στη «SportDay», ωστόσο έδειξε να κατανοεί τους λόγους που την ωθεί προς την αποχώρηση από την ΚΑΕ.

«Καταλαβαίνω την ανησυχία του Ζέλικο (Ομπράντοβιτς) και το πώς αισθάνεται. Σίγουρα η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Οι Παύλος, Θανάσης, Κώστας και Δημήτρης έχουν δουλέψει πολύ για τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό η ομάδα έχει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Και είναι επιτυχημένοι γιατί πολύ απλά ό,τι έχουν κάνει είναι με την καρδιά τους πρώτα και μετά με το μυαλό τους. Σίγουρα ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά τους καταλαβαίνω. Ίσως θέλουν να ξεκουραστούν ή έχουν κάποια άλλη ιδέα στο μυαλό τους», δήλωσε ο νέος αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας.

Ο «Ντέκι» δεν ξεχνά τις στιγμές που έζησε με τα αφεντικά της ΚΑΕ. «Οι αναμνήσεις που έχω από εκείνους είναι πολύ όμορφες και δεν ξεχνιούνται. Τι να θυμηθώ πρώτα από όλα; Το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ το 1999, το Ευρωπαϊκό στην Μπολόνια το 2002. Έχω πολλές στιγμές να θυμάμαι γενικά και πάντα μου άρεσε όταν έβλεπα τους προέδρους να πανηγυρίζουν, να γίνονται ένα με εμάς».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μέλη της εθνικής Σερβίας που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς είπε: «Ηγείται της εθνικής, παρά το γεγονός ότι είναι μικρός σε ηλικία. Έχει βελτιωθεί αρκετά και δεν έχει πρόβλημα να σουτάρει όποτε η μπάλα είναι πιο βαριά. Αυτό, άλλωστε, το έδειξε και στο ματς με την Ισπανία, με εκείνο το τρίποντο στο Μουντομπάσκετ. Μπορεί να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση».

Για τον Μάρκο Κέσελ ανέφερε: Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, έχει τα περιθώρια αρκεί να δουλέψει περισσότερο», ενώ για τον Μιλένκο Τέπιτς τόνισε: «Είναι καλός παίκτης, εργατικός και μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση στις θέσεις “1” και “2”, αλλά χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν σουτάρει. Την απαιτούμενη ψυχολογία. Πάντως, μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά στον Παναθηναϊκό θα είναι καλύτερος».

Πηγή: sport-fm.gr