Δύο Έλληνες επιχειρηματίες κι ένας ξένος ενδιαφέρονται για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» έχουν καταθέσει προτάσεις στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τα μέλη της τελευταίας είναι στο στάδιο της εξέτασης των προτάσεων αυτών, αφού έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θα αποχωρήσουν από την ομάδα αν δεν διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της και η παράδοσή της σε σίγουρα χέρια.

Πάντως το «πάγωμα» όλων των υποθέσεων της ομάδας, από το καθιερωμένο ραντεβού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τέλος της σεζόν που φέτος έχει αργήσει χαρακτηριστικά, μέχρι τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Φώτση, Περπέρογλου και Τσαρτσαρή, μαρτυρά πως… κάτι κινείται και ίσως να μην υπάρξουν αποφάσεις σε σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα προτού ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι εμφανώς προβληματισμένος από το θολό τοπίο στην ομάδα και περιμένει τις εξελίξεις. Παρά την… κινδυνολογία που πηγάζει από ξένα ΜΜΕ, ο 51χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και δεν προτίθεται να φύγει, εκτός κι αν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr