Την καθοριστική συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Βασίλη Φλωρίδη περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του συνέχισαν τις επαφές και τη συλλογή στοιχείων για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, χωρίς όμως να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ζαγοράκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Σαχπατζίδη (τον γνωστό επιχειρηματία που είναι ο ενδιάμεσος αυτής της γνωριμίας) και του έστειλε το μήνυμα ότι οι συζητήσεις «πρέπει να τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες».

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν φρενάρει κάθε μεταγραφική υπόθεση, αφού περιμένουν τις εξελίξεις στις επαφές Ζαγοράκη-Φλωρίδη. Την ίδια ώρα, ο Παντελής Κωνσταντινίδης εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών, έχοντας στο μυαλό του να δαπανήσει περισσότερα χρήματα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή αν πάρει το «ΟΚ» από τον Ζαγοράκη.

* Οι συζητήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αφορούν μειώσεις στις αποδοχές των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ συνεχίζονται. Αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε μία πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια, η οποία φανερώνει τη διάθεση των Θεσσαλονικέων να μειώσουν το μπάτζετ τους όσο περισσότερο γίνεται.

* Την προσεχή Δευτέρα (27/6) στις 18:30 είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη οι Β. Παπαδόπουλος, Ιντζίδης, Γεωργίου, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Γλύκος, Γιακουμής και Μωυσιάδης έχουν κάνεις τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να πράξουν και οι υπόλοιποι παίκτες την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη.

Πηγή: sport-fm.gr