Στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να αρχίσει, με τη μεσολάβηση του Σαλβατόρε Γκαλατιότο, τις διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Επιβεβαίωσε τις επαφές και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει εκφράσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα την επιθυμία της να απεμπλακεί από την «πράσινη» ΚΑΕ και φαίνεται ότι οι συζητήσεις για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο έχουν ήδη αρχίσει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση του Σαλβατόρε Γκαλατιότο, πρόεδρο της εταιρίας Galatioto Sports Partners που ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ομάδων, μετέβη στη Νέα Υόρκη και άρχισε τις διαπραγματεύσεις για την πώληση των μετοχών της ομάδας.

Το θέμα φαίνεται ότι ξεκίνησε όταν ο Γκαλατιότο, μετέφερε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών, που μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στην κατοχή τους το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ομάδας του ΝΒΑ.

Λεπτομέρειες για την ώρα, σε ότι αφορά τους Αμερικανούς επενδυτές, δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές για την πώληση της ΚΑΕ, χωρίς να θελήσει να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο.

Πηγή: sportfm.gr