Στον Παναθηναϊκό και την Μπεσίκτας έχει προταθεί ο Φλοράν Σιναμά Πονγκόλ, σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο.

Όπως αναφέρει η “O Jogo”, ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ο εκπρόσωπός του «χτύπησε» την πόρτα των «πράσινων», οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν δώσει καμία απάντηση μέχρι στιγμής.

Αντίθετα με την ελληνική, αλλά και την τουρκική ομάδα, ενδιαφέρον για τον Γάλλο στράικερ έχουν εκφράσει ομάδες της πατρίδας του, όπως οι Νανσί, Σεντ Ετιέν, Λοριάν και Βαλενσιέν.

Στο «τριφύλλι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη Λάτσιο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, και ο Πονγκόλ είναι ένας επιθετικός που μοιάζει αρκετά στα χαρακτηριστικά του αρχηγού του Παναθηναϊκού, όμως το ακριβό συμβόλαιό του που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, αλλά και το 3-4 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για τη μεταγραφή του κάνουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, την περίπτωσή του δύσκολη.

Επίσης στα αρνητικά του 27χρονου στράικερ συγκαταλέγονται και οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν την τελευταία διετία, αλλά και ο χαρακτήρας του που θέτει ερωτήματα.

Από πλευράς αποτελεσματικότητας, όμως, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει μια χαρά, αφού σε 34 αγώνες φέτος με τη Σαραγόσα σκόραρε 14 φορές, ενώ πέρσι είχε 8 γκολ με την φανέλα της Σπόρτινγκ, σε μόνο 14 ματς. Αξιοσημείωτη και η απόδοσή του με την Ατλέτικο Μαδρίτης της σεζόν 2008/2009 όταν και είχε 21 γκολ σε 52 συμμετοχές, αλλά και με την Ουέλβα, όπου σε 88 παιχνίδια μετρούσε 42 τέρματα.

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ντελ Γκρόσο

Το χαβά τους συνεχίζουν τα ιταλικά δημοσιεύματα κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κριστιάνο Ντελ Γκρόσο. Ο μπακ της Σιένα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ και μάλλον πρόκειται για μπέρδεμα αφού, οι “πράσινοι” δεν ψάχνουν για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, το “tuttomercatoweb.com” τονίζει πως ο 28χρονος μπακ έχει δεχθεί πρόταση για νέο συμβόλαιο από την ομάδά του, με ετήσιες απολαβές 250.000 ευρώ, τη στιγμή που Παναθηναϊκός, Σαμπντόριο και Τσεζένα ερίζουν για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr