Εποχή… Λάζλο Μπόλονι φιλοδοξούν όλοι στον ΠΑΟΚ να αρχίσει από σήμερα. Ο Ρουμάνος προπονητής έδωσε χθες τα χέρια με το Θοδωρή Ζαγοράκη για διετές συμβόλαιο έναντι 480.000 και 530.000 για τον πρώτο και το δεύτερο χρόνο συνεργασίας αντίστοιχα. Σήμερα θα βάλει την υπογραφή του και θα παρουσιαστεί, ενώ θα αρχίσει αμέσως δουλειά.

Ήδη και από τις πρώτες επαφές με το «Δικέφαλο του Βορρά» ο 58χρονος τεχνικός είχε κάνει μία προεργασία και μαθαίνει τα πάντα γύρω από την ομάδα. Οι στόχοι που έχει θέσει εξ αρχής αφορούν στη σταδιακή ανανέωση του ρόστερ, την αξιοποίηση των ακαδημιών με τις οποίες θα υπάρχει πλέον στενότερη συνεργασία, αλλά και τη «σιδηρά» πειθαρχία στα αποδυτήρια.

Μεταγραφές

Η πρώτη εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι αφορά την απόκτηση του Μπερτράν Ρομπέρ. Τον 27χρονο αριστεροπόδαρο μέσο τον γνωρίζει καλά από τη Γαλλία και είπε το «ναι» για να αποκτηθεί. Ο Γάλλος άσος προέρχεται από μία καλή σεζόν στη Football League, όπου είχε 28 συμμετοχές και 8 γκολ με τον Πανθρακικό. Η οριστική απάντησή του στην πρόταση του ΠΑΟΚ αναμένεται μέσα στο προσεχές δεκαήμερο.

Από εκεί κι έπειτα, ο ΠΑΟΚ αναζητεί τουλάχιστον έναν επιθετικό μετά την αποχώρηση των Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο, αλλά και έναν εξτρέμ, που θα γίνουν… δύο εφόσον τελικά υπάρξει πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Το μέλλον του Πορτογάλου συνδέεται με αυτό του Αλέξις Σάντσες, αφού αν τελικά ο Χιλιανός πωληθεί από την Ουντινέζε στην Μπαρτσελόνα (έναντι 25+ εκατ. ευρώ), η ιταλική ομάδα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Αναμονή για Βρύζα

Την απάντηση του Ζήση Βρύζα εξακολουθούν να περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιθυμεί διακαώς νέα συνεργασία μαζί του, όχι απλώς επειδή εκτιμά το έργο που πρόσφερε στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής, αλλά και επειδή-για κάποιους-τον θεωρεί ιδανικό για να τον διαδεχτεί κάποια στιγμή στην προεδρία της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr