Την άφιξη του Λάζλο Μπόλονι, για να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του και να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας, περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» κατάφεραν να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τον ίδιο τον προπονητή και να τον πείσουν να πάει στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ίσως γίνει και σήμερα, ώστε να υπάρξει συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Επιθυμία της διοίκησης του συλλόγου είναι να ολοκληρωθεί, είτε αρνητικά, είτε θετικά η υπόθεση με τον προπονητή, ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Οι στόχοι υπάρχουν, όμως, αν δεν υπάρχει η έγκριση και προτάσεις από τον νέο τεχνικό, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Στην Ουρουγουάη ο Γκαρσία
Το πρόγραμμα αποθεραπείας του για την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε θα συνεχίσει στην Ουρουγουάη, ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ήρθε σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ των Θεσσαλονικέων και πήρε σαφές πρόγραμμα για το τι πρέπει να κάνει και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, ενώ αναμένεται να παρακολουθείται και να έχει τη βοήθεια από τον φυσικοθεραπευτή της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Πηγή: sport-fm.gr