Στην τελική του ευθεία αναμένεται να βάλουν το μεταγραφικό σχεδιασμό οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Εντουάρντο Μαθία, ύστερα από τη συνάντηση που αναμένεται να έχουν σήμερα. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίοι οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία.

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι η τρέχουσα για τον Ολυμπιακό στον μεταγραφικό τομέα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει στα χέρια του την τελική έκθεση με τις προτάσεις των Μαθία και Βαλβέρδε και θα δώσει την έγκρισή του να μπουν στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας και των επιλογών για να οριστικοποιηθούν και τα νέα αποκτήματα.

Όπως τονίζει η Sportday, είναι πιθανό εντός των προσεχών ημερών, να έρθει στην Ελλάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε στην τελική σύσκεψη, πριν αρχίσουν οι προτάσεις σε παίκτες, να γίνει παρουσία όλων των παραγόντων του Ολυμπιακού. Η επιθυμία του Ισπανού είναι να καλυφθούν τα κενά στη θέση του τερματοφύλακα, όπου χρειάζονται δύο μεταγραφές, στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στον άξονα, στα αριστερά και το κέντρο της άμυνας, ενώ ίσως αποκτηθεί κι ένας επιθετικός.

Βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του τερματοφύλακα είναι οι Κοστάντσο, Μογιά και Καταλαγιούδ από το εξωτερικό, ενώ Κωνσταντόπουλος, Ελευθερόπουλος και Σηφάκης από Ελλάδα. Εσχάτως μάλιστα έχει επανέλθει και το θέμα του Ούρκο Πάρντο, ο οποίος αν ρίξει τις απαιτήσεις του θα φορέσει και την επόμενη σεζόν τα «ερυθρόλευκα», αφού τον θέλει ο Βαλβέρδε.

«Κλείνει» ο Φορτούνης

Μέσα στην εβδομάδα, πιθανόν και σήμερα, αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης από τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως αναφέρει η Sportday, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν 500.000 ευρώ περίπου στους Αρκάδες και ο Έλληνας επιθετικός θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή τους. Βέβαια, από το στρατόπεδο των Πειραιωτών δεν επιβεβαιώνεται ότι οι επαφές των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο, ωστόσο, το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ομάδων για τον Φορτούνη έχει αναγκάσει τους «ερυθρόλευκους» να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Για τον επιθετικό της αρκαδικής ομάδας έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Βόλφσμπουργκ, Νυρεμβέργη και Αταλάντα.

Πηγή: sport-fm.gr