Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού η οποία θα αποφασίσει ποια θα είναι η τελική πρόταση που θα κατατεθεί στον Γουίλιαμ Γκαλάς. Η προσφορά στον Γάλλο στόπερ αναμένεται να είναι 1.6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αισιοδοξούν πως η υπόθεση θα έχει αίσια κατάληξη.

Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να ρίξει τις απαιτήσεις του ο 33χρονος στόπερ από τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει βγει οριστικά πλέον από τη μέση και οι νταμπλούχοι Ελλάδος παίζουν μόνοι τους για την περίπτωση του Γάλλου στόπερ. Ο Γκαλάς φοβάται τις αντιδράσεις των οπαδών της Παρί μετά τα όσα συνέβησαν στο Μουντιάλ. Φήμες στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο πολύπειρος αμυντικός ήταν από τους πρωτεργάτες της απεργίας των παικτών τον έχουν βάλει στο στόχαστρο αρκετών και ιδιαίτερα των φίλων της ομάδας, οι οποίοι θεωρούνται οι πλέον σκληροπυρηνικοί, ιδιαίτερα όσον αφορά εθνικά θέματα.

Υπόθεση Κρις
Όσον αφορά την υπόθεση του Κρις, ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα περιμένει τη Λιόν μέχρι το τέλος του μήνα και έτσι φαίνεται πως η δική του περίπτωση τελειώνει οριστικά για τον Παναθηναϊκό καθώς στο «τριφύλλι» δεν μπορούν να τον περιμένουν. Όσο για τη φημολογία που αναπτύχθηκε για τον Κάρλος Μαρτσένα, δεν ευσταθεί αφού ο Ισπανός αμυντικός έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κλείνει Ιωαννίδη
Σήμερα αναμένεται ο Γιώργος Ιωαννίδης να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, αφότου κατέθεσε προσφυγή κατά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Η υπόθεση του 22χρονου αριστερού μπακ συζητήθηκε την Πέμπτη και εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του. Αμέσως θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό και θα αναχωρήσει για την Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή.

Στην Ελλάδα άνθρωπος της Πόρτσμουθ για Μάντζιο-Γιούρκα

Το ενδιαφέρον της Πόρτσμουθ για τους Βαγγέλη Μάντζιο και Γιούρκα Σεϊταρίδη είναι έντονο. Σύμφωνα με τους Αγγλους, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ανδρέας Ανδρονίκου, βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τους δύο ποδοσφαιριστής.

Πηγή: sportfm.gr