Αν και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μοιάζει να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είπε πως θα το έκανε μόνο αν είχε συμφέρον ο ΠΑΟΚ. «Είναι γνωστό ότι είναι δύσκολα τα οικονομικά της ομάδας. Αν δεχθεί μια συμφέρουσα πρόταση από εκεί και θέλει να με δώσει, ίσως να πήγαινα. Μην ανησυχείτε. Δεν με βλέπω να παίζω στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέσω του «PAOK 24» ο Πορτογάλος άσος, για του οποίου το μέλλον τόσα και τόσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, προσπάθησε να καθησυχάσει τους φίλους του «Δικέφαλου του Βορρά», επανέλαβε πως έχει τη φιλοδοξία μια μέρα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα ενώ για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος της ομάδας είπε πως τον κάνει να νιώθει «σαν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Ο Βιεϊρίνια δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων. Δείτε πως απάντησε σε ορισμένες από αυτές:

Έχεις πει ότι αν θα φύγεις, θα πας στο εξωτερικό. Θα δεχόσουν ποτέ να παίξεις στον Ολυμπιακό, κι αν ναι, γιατί; Θα πήγαινες σε άλλη ελληνική ομάδα για τα χρήματα; Αν η διοίκηση συμφωνούσε με άλλη ελληνική ομάδα; Θέλεις να φύγεις από τον ΠΑΟΚ;
«Ξέρω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να με πουλήσει σ’ αυτές τις ομάδες, ούτε εγώ θέλω να πάω σ΄ αυτές. Ξέρω ποια είναι η άποψη των οπαδών για τον Ολυμπιακό για παράδειγμα και για μένα είναι πολύ δύσκολο να πάω εκεί. Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να το κάνει μόνο για τα χρήματα, επειδή θα πάρει πάρα πολλά, ίσως να πήγαινα, δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά. Όσο για το αν θέλω να φύγω, έχω ξαναπεί ότι θα το κάνω, μόνο αν είναι πραγματικά καλό για τον ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό ότι οικονομικά ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολα κι αν ήταν πραγματικά καλό για τον ΠΑΟΚ, ίσως να έφευγα. Έχω ξαναπεί κι αυτό ισχύει, αν είναι να φύγω, προτιμώ να πάω στο εξωτερικό. Για το αν με καλύπτει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Δε θα με καλύπτει; Από την πρώτη μέρα, που ήρθα εδώ, αντιλήφθηκα σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθα. Κι επειδή μου φαίνεται παράξενο πως μια τόσο μεγάλη ομάδα έχει τόσα χρόνια να πάρει έναν τίτλο, εξακολουθώ να ονειρεύομαι τίτλους με τον ΠΑΟΚ».

Το ξέρεις ότι θα πεθάνουμε από τη στεναχώρια μας αν πας στον Ολυμπιακό;
«Ξέρω πως είναι τα πράγματα, μην ανησυχείτε. Δεν με βλέπω να παίζω στον Ολυμπιακό».

Η Ουντινέζε, που λένε ότι σε θέλει, είναι μια ομάδα, που σε καλύπτει;
«Δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες, αλλά είναι μια καλή ομάδα στην Ιταλία, παίζει σε πολύ καλό πρωτάθλημα. Ξέρετε πως όλοι θέλουν να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες. Από την άλλη ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να φύγεις από την Ελλάδα για να πας σε μια πολύ μεγάλη ομάδα έξω. Τέλος πάντων, αν είναι κάτι καλό για μένα και κυρίως για τον ΠΑΟΚ, η Ουντινέζε είναι ομάδα, που μπορείς να κάνεις καλή δουλειά».

Πηγή: sport-fm.gr