Πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα αντιμετωπίζει η Εθνική μας ομάδα μετά τους τραυματισμούς των Αλέξανδρου Τζόρβα και Κώστα Χαλκιά. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έμεινε εκτός αποστολής και στην θέση του κλήθηκε εσπευσμένα ο Καρνέζης για να τον αντικαταστήσει στον αγώνα με την ΑΕΚ ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έγινε αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τζόρβας έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ο Χαλκιάς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού με την περίπτωση του να φαίνεται πιο σοβαρή. Η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί την Πέμπτη 26/5. Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός πως ο Μιχάλης Σηφάκης εδώ και καιρό ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για την μέση του και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην θέση του «άσου» ενόψει του ματς με την Μάλτα στις 4 Ιουνίου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να κληθεί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που χαίρει της εκτίμησης του Φερνάντο Σάντος. Ο «Ντίμι» έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα έχει κληθεί ήδη μια φορά στην Εθνική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr