αμυντικού από τον Παναθηναϊκό. Στο προσκήνιο είναι οι περιπτώσεις του Κρις και του Ουίλιαμ Γκαλάς. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει τελειώσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά η περίπτωση του Κρις ενώ αισιοδοξία υπάρχει για τον Γάλλο στόπερ, Γκαλάς. Σίγουρα ο Νίκος Νιόπλιας αν ήταν να διαλέξει ανάμεσα στους δύο σίγουρα θα προτιμούσε τον διεθνή στόπερ και όχι τον Βραζιλιάνο άσο της Λιόν. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Κρις δεν αξίζει αλλά η αξία του Γκαλάς είναι αδιαμφισβήτητη.

Το θέμα του 33χρονου αμυντικού της γαλλικής ομάδας θα τελειώσει το επόμενο 48ωρο καθώς ο Βραζιλιάνος έχει ήδη μιλήσει με τη Λιόν αλλά ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία αφού τα χαλάνε στον δεύτερο χρόνο συμβολαίου. Αν τελικά δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» δεν αποκλείεται ο Κρις να ζητήσει να μείνει ελεύθερος με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτόματα το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του καθώς η προσφορά που του έχει κάνει είναι εξαιρετική.

Τη Δευτέρα, όπως ανέφερε και αντιπρόεδρος του τριφυλλιού, Δημήτρης Γόντικας θα τελειώσει και το θέμα του Ουίλιαμ Γκαλάς. Τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο διεθνής στόπερ επιθυμεί δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως με τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει 1,5 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Η διαφορά των 500.000 ευρώ σίγουρα δεν είναι μικρή αλλά όχι και απαγορευτική.

Πηγή: gazzetta.gr