Την επιθυμία του Κάρλος Σάντσες να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε μέσω της Sportday ο μάνατζέρ του, Μονγκάι. Ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού χαφ υπογράμμισε, ωστόσο, πως έχουν μπει κι άλλες ομάδες στο «χορό», με τη μία από αυτές να φημολογείται ότι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Με δηλώσεις του στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο Μονγκάι τόνισε:

Για την επιθυμία του πελάτη του:
«Ο Κάρλος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, το έχουμε συζητήσει κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Εκτιμώ τον κύριο Μαρινάκη, όπως και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα. Ο Κάρλος γνωρίζει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, έχει μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει. Για την ομάδα, το γήπεδο, τον κόσμο, που είναι φανταστικός, τα πάντα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για το αν υπάρχουν προσφορές από άλλους συλλόγους:
«Ναι, υπάρχουν προσφορές από άλλες δύο γαλλικές ομάδες. Και μάλιστα είναι πολύ καλές προσφορές».

Για το πότε θα τελειώσει το θέμα:
«Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε δύο-τρεις εβδομάδες».

Στη Βαλενσιέν μάχονται να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία και για το λόγο αυτόν έχουν «παγώσει» τα μεταγραφικά τους. Αν τελικά επέλθει ο υποβιβασμός, τότε οι απαιτήσεις των Γάλλων για τον Σάντσες μπορεί να πέσουν κάτω από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα λένε για Παπασταθόπουλο

Συνάντηση με τους ανθρώπους της Μίλαν, για να διαπιστώσει αν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο την επόμενη σεζόν με τη μορφή δανεισμού, αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μάθουν τις προθέσεις των Ιταλών, αν παραχωρείται δηλαδή με οψιόν αγοράς και τι ποσοστό καλύπτουν από το συμβόλαιό του. Οι «ροσονέρι», ωστόσο, προτιμούν να συνεχίσει ο Έλληνας αμυντικός στη Βέρντερ Βρέμης, η οποία έχει καταθέσει πρόταση, ενδεχόμενο που δεν συγκινεί τον ίδιο τον παίκτη. Όπως τονίζεται μάλιστα από τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μίλαν έχει μια-δυο πολύ καλές προτάσεις αγοράς του παίκτη από το εξωτερικό, αλλά ίσως δεν τις δεχθεί, αν έχει αποφασίσει να τον επαναφέρει του χρόνου στο Μιλάνο.

Νέα κρούση σε Πισάρο

Το ιδανικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή που έχει σχεδιάσει θέλει να κάνει πράξη ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Κάρλος Σάντσες μπορεί να αποτελεί την πρώτη του επιλογή στα χαφ, ωστόσο, ο Νταβίντ Πισάρο είναι η δεύτερη. Η επιθυμία τους χαφ της Ρόμα, όμως, να παραμείνει στην Ιταλία φαίνεται να χαλάσει τα σχέδια του Ισπανού, αν και μετά της τελευταίες εξελίξεις, μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα. Η επιθυμία του Χιλιανού χαφ ήταν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του (άλλα δύο χρόνια) και να επιστρέψει στην πατρίδα του, τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε, διότι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σίγουρο θεωρούν στην Ιταλία ότι θα φύγει από τους «τζιαλορόσι».

Όπως αναφέρει η Sportday, έχει γίνει νέα κρούση από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα για τον παίκτη, με την απάντηση να αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ιταλικής ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr