Ξεκίνησε της προπονήσεις με τους New York Red Bulls ο άσσος της Εθνικής Γαλλίας, Τιερί Ανρί, ο οποίος μόλις προχθές ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Τιερί Ανρί, ανακοίνωσε πως θα εγκαταλείψει τη καριέρα του ως διεθνής στην Ευρώπη και θα μεταγραφεί στους Red Bulls Νέας Υόρκης, αποχωρώντας τελικά από την Εθνική Γαλλίας.

Εκεί παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την απόφασή του, τις προσδοκίες του στη νέα του ομάδα αλλά και το προβληματισμό του για τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Γαλλίας με τη Νότιο Αφρική.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!» δηλώνει ο Ανρί για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Red Bull. «Θέλω να ευχαριστήσω το σύνδεσμο, τον Όμιλο και την εταιρεία που μπόρεσαν να με φέρουν εδώ και να κάνουν το όνειρό μου πραγματικότητα». Όσον αφορά τις φιλοδοξίες και τους στόχους του, η δήλωσή του τα λέει όλα: «Σκοπεύω να δουλέψω σκληρά για να φέρω έναν τίτλο στην ομάδα. Ήρθα για να παίξω μπάλα».