Τη Δευτέρα αναμένεται να βγει η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που η Ένωση τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, θα εκτίσει την ποινή της στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Στην περίπτωση, ωστόσο, που οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, τότε, θα αγωνιστούν χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου τους και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο φινάλε των πλέι οφ.

Αν, όμως, τιμωρηθούν με τρεις αγωνιστικές, που είναι και το χειρότερο σενάριο για τους Ενωσίτες, τότε και το πρώτο εντός έδρας ματς τους, την επόμενη σεζόν, θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Κατηγορούμενοι στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης ήταν η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος για επεισόδια ευρείας κλίμακας και ο Γιώργος Δώνης για δυσφήμηση του αθλήματος. Στην υπερασπιστική τους γραμμή τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι Περιστεριώτες επέρριψαν τις ευθύνες για τα ευτράπελα που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στην αστυνομία, στους σεκιούριτι και στην ΕΠΟ, με την Ένωση να ζητάει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής και τον Ατρόμητο και τον Δώνη να ζητούν την απαλλαγή τους.

Πηγή: sport-fm.gr