Ένα νέο τρόπο διοίκηση του συλλόγου ψάχνουν στον Παναθηναϊκό, με δεδομένο ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν επιθυμεί να «τρέξει» και πάλι μόνος του τον Παναθηναϊκό και για το λόγο αυτόν δεν πρόκειται να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ περιμένει να δει τις συμμαχίες στο μετοχικό τοπίο για να σχεδιαστεί το πλάνο της επόμενης σεζόν. «Θετικός» ο Ασάνοβιτς. Και οι «πράσινοι» στο κόλπο για Οτσόα.

Το άνοιγμα του ειδικού λογαριασμού στις 9 Μαΐου περιμένει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά και τη Γενική Συνέλευση που ακολουθεί, ώστε να χαράξει την μετέπειτα πορεία του. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» γνωρίζει ότι τα χρήματα που θα μπουν στην ΑΜΚ θα είναι ελάχιστα, οπότε θα πρέπει να χαραχτεί μία νέα πολιτική, με συμπαίκτες που θα είναι σύμφωνοι στη «σφιχτή» οικονομική πολιτική που καλείται να ακολουθήσει το «τριφύλλι», με όσα αυτή συνεπάγεται (χαμηλά μπάτζετ, πωλήσεις παικτών κλπ.). Μετά τη Γ.Σ. θα παρθούν οι τελικές επαφές μεταξύ ορισμένων μετόχων, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Βγενόπουλος, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο μοντέλο διοίκησης με τον Γόντικα βέβαια σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και «Άσα» για τεχνικός διευθυντής

Την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά το ξεμπέρδεμα του διοικητικού περιμένει ο Δημήτρης Γόντικας ώστε να «τρέξει» τα υπόλοιπα ζητήματα του Παναθηναϊκού, με αυτό του τεχνικού διευθυντή να προέχει. Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς μπήκε εσχάτως στο «χορό» των ονομάτων, ειδικά μετά την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

«Έχουμε σημαντικές υποχρεώσεις με την εθνική Κροατίας και δεν έχω καμία ενόχληση από τον Παναθηναϊκό. Αν, ωστόσο, μου γίνει πρόταση, πάντα είμαι θετικός για τον Παναθηναϊκό» τόνισε ο πρώην ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», για να συμπληρώσει αναφερόμενος στα όσα έγιναν στον τελικό: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα και δεν κάνετε κάτι για να τα διορθώσετε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε».

Και ο Παναθηναϊκός για Οτσόα

Παιχνίδια μάνατζερ ή αληθινό ενδιαφέρον; Το όνομα του Παναθηναϊκού έχει συνδεθεί με αυτό του Γκιγιέρμο Οτσόα, με ορισμένους μάνατζερ να υποστηρίζουν πως «ο ΠΑΟ είναι στο κόλπο όσο και ο Ολυμπιακός». Βέβαια, αν παραχωρηθεί το καλοκαίρι ο Αλέξης Τζόρβας, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ο Μεξικανός πορτιέρο μένει ελεύθερος από την Αμέρικα. Ο 26χρονος κίπερ έχει απαιτήσεις που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ και για γκολκίπερ μοιάζει δύσκολο να δώσει ο Παναθηναϊκός αυτό το συμβόλαιο. Σε ό,τι αφορά τον Τζόρβα, μέχρι το τέλος των πλέι οφ όλα δείχνουν ότι θα έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

*Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Πηγή: sport-fm.gr